Collage
GENERAL INFORMATION
MUAY THAI RESULTS
HALL OF FAME
FIGHTING REPORT
NEW MERCHANDISE 2003
HOUSE SELECTION
PRODUCTS IN STORE
GUEST BOOK

Vos Gym Holland
Official Fight-site of Vos Gym Rotterdam THOCMUAY THAI RESULTS

        

MUAY THAI RESULTS TOO HOT TO HANDLE EVENT 16 MARCH 2003

Ilonka Elmont vs Mary Hart, Elmont wins on points, World title Fight.

Sahin Yakut vs Alviar Lima, Yakut wins on points.

Dennis Sharokin vs Najim Etthoulali, Sharokin wins on points.

Jan Oosterbaan vs Frank Lobman, Oosterbaan wins by KO in the 4th round

KORT VERSLAG OOSTERBAAN vs LOBMAN

1e ronde: Lobman ziet er sterk uit en iedereen denkt dat het op dezelfde manier zou aflopen als in 1984, beide heren komen met een aantal stoten en af en toe een lowkick. Lobman neemt meer het initiatief. Oosterbaan loopt steeds de aanval uit de weg.

2e ronde: is nagenoeg hetzelfde als de 1e ronde, Oosterbaan gaat 1x neer (8tellen) na een aanval van Lobman, het leek er echter meer op dat hij viel dan dat hij echt neergeslagen werd.

3e ronde: Lobman zoekt nog steeds de aanval op en Oosterbaan vecht nog steeds achteruit. naar het einde van de ronde komt Oosterbaan goed door met een counter. Lobman gaat neer en krijgt 8 tellen. Lobman staat snel weer op en geeft aan dat hij door wil vechten. Oosterbaan komt nogmaals goed door met een hoek /directe en Lobman gaat direct als een blok neer (tegelijkertijd gaat de bel)

4e ronde:hetzelfde spelletje als de 1e 2 rondes Oosterbaan wacht gewoon de counter af en slaat op het juiste moment toe om Lobman nogmaals naar het canvas te sturen. Lobman wordt uitgeteld.

Punjab Punjabi
 GENERAL INFORMATION   MUAY THAI RESULTS   HALL OF FAME   FIGHTING REPORT   NEW MERCHANDISE 2003   HOUSE SELECTION   PRODUCTS IN STORE   GUEST BOOK 

© 2002 Vos Gym Rotterdam - THOC